Volg op facebook
Volg op twitter

Dakopbouw

Ambachtelijk

Geen zolderverdieping? Laat u door ons adviseren over de alternatieven. Wij hebben ervaring met het realiseren van een extra etage op uw woning, de dakopbouw. We kunnen de dakopbouw op traditionele wijze bouwen, als prefab dakopbouw monteren of een combinatie van beiden, aanbieden. Een groot deel van een dakopbouw wordt op ambachtelijke wijze in eigen fabriek in Groesbeek gemaakt. Dit maakt het mogelijk dat wij al uw wensen en eisen, die u aan uw dakopbouw stelt, kunnen waarmaken. Of het nu de keuze is van het kozijnen, het materiaal, de vorm of de uitstraling. Wij verrassen onze klanten altijd met het eindresultaat.

Kwaliteit

Alle door ons gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben onze toeleveranciers met zorg geselecteerd. Hierdoor ontstaat er een product waar we zo trots en overtuigt van zijn, dat wij met een gerust hart 15 jaar garantie kunnen geven op de montage. Onze dakkapellen worden gecontroleerd op constructie en isolatiewaarden. (constructie- en thermische berekeningen zijn beschikbaar)

Uitstraling

Uw woning krijgt ondergaat een totale metamorfose na het plaatsen van een extra etage. Niet alleen aan de buitenkant, maar met name aan de binnenkant ontstaat er een totaal nieuwe etage. Wat de denken van een dakopbouw gecombineerd met een dakterras al dan niet voorzien van buitenzonwering.

Details

Onze dakopbouw wordt gekenmerkt door de extra aandacht die wij besteden aan elk detail. De kozijnen, de bekleding, de afwerking (binnen en buiten) worden in overleg met u bepaald. Prefab, maar met een volledige inbreng van u, als klant.

Vergunning

Voor het realiseren van een nokverhoging heeft u altijd een omgevingsvergunning nodig.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier