Volg op facebook
Volg op twitter

Hefschuifpuien

Waarom

De hefschuifpui is de koning van de schuifpuien en is zowel in kunststof als in aluminium leverbaar. Een hefschuifpui zorgt voor veel natuurlijk daglicht en creëert een ruimtelijk gevoel. En is daardoor een ideale verbinding tussen binnen en buiten. Onze systemen kunnen in 2, 3 of 4 vlaks uitgevoerd worden

Materiaal

Onze (hef)schuifpuien worden gemaakt van aluminium of kunststof.
De kunststof schuifpui heeft alle voordelen van een kunststof kozijn. Door de speciale assemblage met behulp van een staalversterking ontstaat er een robuuste pui met een perfecte afdichting.
De aluminium schuifpui kan worden uitgevoerd in monorail, duo-rail of zelfs in tri-rail . Dit betekent dat drie schuifdeuren naar een kant kunnen schuiven.
Standaard wordt de hefschuifpui geleverd met een half cilinderslot.
Optioneel is een heel cilinderslot, waarmee u de pui dan ook van buitenaf kunt afsluiten.

Kenmerken

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie.
Zeer goede inbraakwerendheid.
Duurzaam door de zware, robuuste uitvoering.
Soepele bediening.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier