Volg op facebook
Volg op twitter

Sleepdak

Ambachtelijk

Ook voor een dakkapel met een afwijkende dakconstructie beiden wij een oplossing. In overleg met u bepalen wij op welke wijze de dakkapel gerealiseerd wordt. We kunnen de dakkapel op traditionele wijze bouwen, als prefab dakkapel monteren of een combinatie van beiden, aanbieden. Al onze dakkapellen worden op ambachtelijke wijze (in eigen fabriek in Groesbeek) gemaakt. Dit maakt het mogelijk dat wij al uw wensen en eisen, die u aan uw dakkapel stelt, kunnen waarmaken. Of het nu de keuze is van het kozijn, het materiaal, de vorm of de uitstraling. Wij verrassen onze klanten altijd met het eindresultaat.

Kwaliteit

Alle door ons gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben onze toeleveranciers met zorg geselecteerd. Hierdoor ontstaat er een product waar we zo trots en overtuigt van zijn, dat wij met een gerust hart 15 jaar garantie kunnen geven op de montage. Onze dakkapellen worden gecontroleerd op constructie en isolatiewaarden. (constructie- en thermische berekeningen zijn beschikbaar)

Uitstraling

De dakkapel met sleepdak geeft een geheel andere kijk op uw woning. In tegenstelling tot een plat dak krijgt het de uitstraling van een bruidssluier op uw dak. U kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden. Maar belangrijker u kiest de dakkapel met de uitstraling die past bij u en uw huis. Of u nu een strakke kunststof dakkapel wenst of een met een nostalgische insteek, wij gaan het voor u realiseren.

Details

Onze dakkapellen met sleepdak worden gekenmerkt door de extra aandacht die wij besteden aan elke detail. Zo kunt u kiezen uit diverse boeiboord-vormen. Afhankelijk van de keuze worden onze rolluiken en screens geïntegreerd in de boei. De kozijnen worden op maat gemaakt waardoor elke breedte, hoogte en vorm mogelijk wordt.

Vergunning

Voor het realiseren van een dakkapel met sleepdak is altijd sprake van een omgevingsvergunning. Dit geldt voor elke zijde op uw dak.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier