Volg op facebook
Volg op twitter

Terrasschermen

TERRASSCHERMEN verhogen meer en meer het wooncomfort. Wees daarom koop-bewust als u tot aanschaf overgaat. De kwaliteit is meestal niet aan de buitenkant af te zien. Onze terrasschermen zijn ontwikkeld op duurzaamheid. Deze kwaliteit onderstreept onze leverancier met 7 jaar

Onze collectie terrasschenen is breed en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Deze schermen zijn voorzien van twee armen, die altijd op de uiteinden worden gemonteerd. Hierdoor is de maximale breedte 5,5 meter. Wij adviseren u graag welke uitvoering voor uw situatie de beste oplossing is.

U heeft de keuze uit meer dan 200 doekkleuren en kunnen de profielen worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur. Vraag naar de mogelijkheden van structuurlak. Onze terrasschermen wordt standaard geleverd met Somfy besturingen.

Voor uitgebreide collectie en meer info zie ook website SUNCIRCLE.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier