Volg op facebook
Volg op twitter

Rolluiken

ROLLUIKEN voorzien in veel behoeften. Hierbij valt te denken aan veiligheid, warmtewering, geluidsdemping en inbraakvertraging. Onze rolluiken zijn kwalitatief onderscheiden in de markt door o.a. het gebruik van dikkere profielen. Wist u dat een rolluik in de zomer warmte weert en in de winter de kou buiten laat staan.

Ons rolluik is standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseren wij u over de voor u interessante mogelijkheden. Zo zijn er verschillende lamelhoogtes die verschillende breedtes en kastmaten mogelijk maken.

Wilt u meer veiligheid of heeft u een kleurwens die niet in het standaard kleurpallet zit, kies dan voor de uitvoering met een extrusiekast. Bij standaard uitvoeringen zijn de geleiders voorzien van borstels; hierdoor minder 'klappering' van het pantser en minder lichtinval.

De rolluiken worden standaard voorzien van een SIMU motor (optioneel: Somfy). Eventueel uitgevoerd met weerstandherkenning. Met de 55 of 77 lamel kunt u ook bijv. uw garage afdichten.

Lamelkleuren (37 en 40 mm) 1

wit, ral-9016
creme-wit, ral-9001
creme, ral-1015
zilvergrijs, ral-9006
grijs, ral-7030
donkerbruin, ral-0019
donkergroen, ral-6009
donkerblauw, ral-5011
purperrood 3004
antraciet 7016
zwart 9011
bronskleur
donkerbeige
hellbeige

Kastkleuren

wit, ral-9016
creme-wit, ral-9001
creme, ral-1015
zilvergrijs, ral-9006
grijs, ral-7030
donkerbruin, ral-0019
donkergroen, ral-6009
donkerblauw, ral-5011
antraciet 7016
hellbeige

N.B. bovenstaande kleuren zijn een benadering van de werkelijke kleuren!

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier