Volg op facebook
Volg op twitter

Screens

SCREENS, wie kent ze niet? Doeltreffende zonwering die gemakkelijk op elke plaats is te monteren. Screens nemen niet veel ruimte in, zijn bescheiden aanwezig en geven daardoor een rustig aanzien. Screens geven een zacht, diffuus licht in huis en ze weren 85% zonlicht. Met deze SunCircle® zonwering behoudt u zicht naar lichtzijde.

Wij leveren twee verschillende screen-uitvoeringen.
Een rits-screen is windvast op elke hoogte. Ook lichtinval aan de zijkanten behoort dan tot het verleden. Door toepassing van een rits-doek verlengt u de levensduur van het doek, omdat inscheuren van het doek hiermee wordt voorkomen.

In tegenstelling tot de rits-screen is het traditionele screen niet windvast en daarom ook niet in elke situatie toepasbaar. Alles is maatwerk, van doekkleuren en kastkleuren tot besturingen en maatvoeringen. Alle zonwering is ook in structuurlak leverbaar.

Max. breedte:

tot 4000 mm uit één stuk
d.m.v. koppeling max. breedte 7300 mm

Uitvoering:

Rits-screen of standaard screen
Kleuropties:
Wit, ral-9016
Creme-wit, ral-9001
Antraciet, Ral-7016
Blad (metallic structuurlak
Doek: - Sergé 1 Carré standaard

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier