Volg op facebook
Volg op twitter

Uitvalschermen

UITVALSCHERMEN zijn traditionele en betrouwbare zonwering. Traditioneel omdat dit de eerste manier van zonweren op professionele wijze was. Betrouwbaar door zijn eenvoud. Dit type zonwering verfraait uw woning enorm omdat het scherm met zijn hellingshoek het zonweringdoek in al zijn pracht laat zien.

We onderscheiden open systemen en cassette systemen, waarbij de laatste het doek beschermt tegen weersinvloeden. Alle typen worden standaard uitgevoerd met windvaste armen, waarbij als optie kan worden gekozen voor stormvaste armen of armen met een gasveer. Door gebruik van glijarmen creëert u een hogere doorloop en meer uitzicht

Qua doek heeft u de keuze uit meer dan 200 dessins en de profielen zijn uiteraard leverbaar in elke gewenste kleur.
Tot de categorie uitvalschermen hoort ook de zgn. markisolette: een stijlvol uitvalscherm met een gedeeltelijk verticaal hangend doek.
Alle zonwering is ook in structuurlak leverbaar.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier