Volg op facebook
Volg op twitter

Nokverhoging

Ambachtelijk

Uw zolderverdieping te laag voor een dakkapel? Laat u door ons adviseren over de alternatieven. Wij hebben ervaring met het realiseren van enkele en dubbele nokverhogingen. We kunnen de nokverhoging op traditionele wijze bouwen, als prefab nokverhoging monteren of een combinatie van beiden, aanbieden. Al onze nokverhogingen worden op ambachtelijke wijze (in eigen fabriek in Groesbeek) gemaakt. Dit maakt het mogelijk dat wij al uw wensen en eisen, die u aan uw dakkapel stelt, kunnen waarmaken. Of het nu de keuze is van het kozijn, het materiaal, de vorm of de uitstraling. Wij verrassen onze klanten altijd met het eindresultaat.

Kwaliteit

Alle door ons gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben onze toeleveranciers met zorg geselecteerd. Hierdoor ontstaat er een product waar we zo trots en overtuigt van zijn, dat wij met een gerust hart 15 jaar garantie kunnen geven op de montage. Onze dakkapellen worden gecontroleerd op constructie en isolatiewaarden. (constructie- en thermische berekeningen zijn beschikbaar)

Uitstraling

Uw woning krijgt ondergaat een totale metamorfose na het plaatsen van een nokverhoging. Niet alleen aan de buitenkant, maar met name aan de binnenkant ontstaat er veel meer ruimte en licht. Wat de denken van een enkele nokverhoging gecombineerd met een dakkapel aan de andere zijde.

Details

Onze nokverhogingen worden gekenmerkt door de extra aandacht die wij besteden aan elke detail. Zo kunt u kiezen uit diverse boeiboord-vormen. Afhankelijk van de keuze worden onze rolluiken en screens geïntegreerd in de boei. De kozijnen worden op maat gemaakt waardoor elke breedte, hoogte en vorm mogelijk wordt.

Vergunning

Voor het realiseren van een nokverhoging heeft u altijd een omgevingsvergunning nodig.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier