Volg op facebook
Volg op twitter

Ramen

Waarom

Eén van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is de prijs. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 15% goedkoper dan houten kozijnen en 20% goedkoper dan aluminium kozijnen. Bovendien gaan kunststof kozijnen tot wel 50 jaar mee en hoeft u dus heel lang geen nieuwe kozijnen meer aan te schaffen.

Onze kunststof ramen geven uw woning een mooie uitstraling en een gevoel van warmte en geborgenheid. Deze kunststof ramen hebben namelijk een hoge isolatiewaarde en zijn getest tegen inbraak. Uiteraard speelt de glaskeuze hierbij ook een belangrijke rol. Zowel het uiterlijk, als de laatste technieken garanderen u een duurzaam, fraai en comfortabel kozijn.

Samenstelling

U kunt uw raam volledig naar eigen inzicht en wens samenstellen. De mogelijkheden zijn legio. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste oplossing.

Kozijntype

Vlak / Verdiept.
Glad / Generfd.
Diverse kleuren mogelijk.

Profieltype

Vast raam.
Raam met valse vleugel.
Draaikiepraam.
Draairaam.
Kiepraam.
Valraam / uitzetraam.

Hang en sluitwerk

SIEGENIA SKG**.
RVS look / in kozijnkleur.

Beglazing / vulling

HR ++ glas.
Gelaagd glas.
Sierglas.

Afwerking

Raamdorpels.
Sierlijst.
Strips.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier