Volg op facebook
Volg op twitter

Deuren

Waarom

Eén van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is de prijs. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 15% goedkoper dan houten kozijnen en 20% goedkoper dan aluminium kozijnen. Bovendien gaan kunststof kozijnen tot wel 50 jaar mee en hoeft u dus heel lang geen nieuwe kozijnen meer aan te schaffen.

De buitendeur, of het nu een voordeur of een achterdeur betreft, is uw visitekaartje. Een deur moet passen bij u als persoon. Als u op zoek bent naar een nieuwe deur, dan willen wij u daar graag bij helpen. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat kiezen voor de juiste keuze een schier onmogelijke opgave wordt.

Mogelijkheden

Als u voorkeur uitgaat naar paneeldeuren, dan kunt u bij ons een keuze maken uit meer dan 1500 panelen. Van heel modern tot klassiek. Er is ongetwijfeld een paneel dat u aanspreekt. Kiest u voor een modeldeur, dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen deur te ontwerpen en te laten realiseren.

Afspraak

Weet u nog niet wat u wilt maar u bent al wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? Dan bent u bij RNG Nederland aan het goede adres. Wij adviseren u graag over de verschillende opties en de bijbehorende uitdagingen. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Laat het ons weten en we nemen contact op.

Klik hier
Offerte

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere producten of diensten van RNG Nederland en u bent nieuwsgierig wat dat kost? Wij maken graag en vrijblijvend een scherpe en concurrerende aanbieding voor u. Stuur ons de gegevens en wij maken een offerte voor u en sturen die per ommegaande naar u toe.

Klik hier
Contact

Heeft u een vraag of u wilt iets weten over RNG Nederland, haar producten en/of diensten. Heeft u een vraag over de RNG garantie. Of bent u nieuwsgierig naar mogelijkheden van onderhoud voor uw dakkapel, uw kozijnen. tuur ons uw vraag of verzoek. Wij proberen altijd binnen 24 uur met u in contact te komen of een passend antwoord te geven.

Klik hier